2011. július 26., kedd

Luhmann, Niklas: A modernség megfigyelései - Jelenlegi ára: 1 845 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A modernség megfigyeléseiA könyv listaára: 2250 Ft. Leírás:
A posztmodern proklamáció egy haszonnal biztosan járt: megmutatta, hogy a modern társadalom elveszítette a bizalmát saját önleírásainak helyes voltában. (... ) Készséggel elfogadjuk, hogy a társadalomnak nincs egyetlen kötelező reprezentációja a társadalmon belül. Ez azonban (... ) csupán a kezdete volna annak a reflexiónak, amely egy rendszer önmegfigyeléseinek és önleírásainak formájáról szól - olvasható Niklas Luhmann eredetileg 2006-ban megjelent kötetének előszavában. Az itt olvasható szövegek - melyeket a szerző eredetileg az 1990-es frankfurti szociológusnapon mondott el, s azokat szerkesztette egy kötetbe, - abból a meggyőződésből indulnak ki, hogy erről a folyamatról mondhatunk valamit sőt, hogy rendelkezésünkre áll az ehhez szükséges elméleti anyag, amelyet csupán alkalmazni kell a modernség megfigyeléseinek témájára. Az öt írást az említett téma, a modernség modernség általi megfigyelésének lehetősége kapcsolja össze. A szerző elsőként tisztázza a szociális struktúra és a szemantika különbözőségét, majd a modern társadalom modernségével foglalkozik, megemlítve a Marx-Husserl-párhuzamot is. A kötetben szó esik még az európai racionalitásról - külön kiemelve, hogy az európai képződménynek első pillantásra csak a különbözőségei láthatók -, a konvergenciáról, mint a modern társadalom önértékéről, a jövő filozófiai leírásáról és a tudatlanság ökológiájáról is. A kötet beszerzése egyértelműen szakkönyvtárak számára ajánlott. ISBN: 978-963-693-254-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 845 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 22:16
. Luhmann, Niklas: A modernség megfigyelései - Jelenlegi ára: 1 845 Ft